Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κάτω από τα 100 εκ. ο αριθμός των μηνιαίων παικτών της Activision

*
Για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια, ο αριθμός των μηνιαίων χρηστών της Activision έπεσε κάτω από τα 100 εκ. Όπως ανακοινώθηκε, το τρίμηνο που ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου, το νούμερο αυτό ήταν 94 εκ. μειωμένο κατά 6 εκ. συγκριτικά με το πρώτο τρίμηνο του 2022. Ο μηνιαίος αριθμός χρηστών της εεταιρείας ήταν πάνω από 100 εκ. από το τέταρτο τρίμηνο του 2019 και μετά, όταν λανσαρίστηκε το Call of Duty Mobile και έπιασε κορυφή το πρώτο τρίμηνο του 2021, με 150 εκ.

Σύμφωνα με την Activision την περίοδο Απρίλιος- Ιούνιος 2022, οι εισπράξεις και τα λειτουργικά έσοδάς της μειώθηκαν από έτος σε έτος, λόγω της μικρότερης απασχόλησης των παικτών με τη σειρά Call of Duty, αυξήθηκαν όμως σε σχέση με το προηγουμενο τρίμηνο.


Πάντως το ενδιαφέρον των παικτών αναμένεται να αυξηθεί από τα τέλη Οκτωβρίου και μετά, με την κυκλοφορία των Call of Duty Modern Warfare 2 και Call of Duty: Warzone 2.0.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*